Skip to content Skip to footer
a Kabagro mindenben támogat

Vess jót, arass jól

Növekedés, tudás, minőség: A gazdálkodás jövője

Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy magyar gazdák számára kiváló minőségű vetőmagokat és precíziós gazdálkodási eszközöket biztosítsunk. 

Célunk, hogy egyénre szabott tanácsadásunkkal támogassuk ügyfeleinket a hozamuk növelésében, miközben fenntartható módon vigyáznak földjeik minőségére. 

Évről-évre követjük a terület fejlesztéseit, így innovatív megoldásokkal tudunk hozzájárulni a magyar mezőgazdaság fejlődéséhez és versenyképességéhez.

A kezdetek

Mielőtt 2016-ban megalapítottuk a szegedi székhelyű Kabagro Kft.-t, több mint 15 éven keresztül gyűjtöttünk szakmai tapasztalatot a gépforgalmazás, a malomipar, vetőmag előállítás és a termeltetés területén, vezetői pozíciót betöltve az érintett területek legjelentősebb cégeinél.

Nemzetközi partneri kapcsolatokat alakítottunk ki a számunkra megbízható és magas értéket képviselő partnerekkel, melyek magyarországi jelenlétét tevékenységünkkel is támogatjuk. Folyamatosan képezzük magunkat, bővítettük tudásunkat a cégvezetés és a mezőgazdaság egyes területein, hogy megfelelő szakmai hozzáértéssel rendelkezzünk.

A jelen

2016-ban Magyarországra költöztünk, és családi vállalkozásként megalapítottuk a Kabagro Kft.-t. A kezdeti nehézségek ellenére cégünk évről-évre növekedett, ami annak köszönhető, hogy mindig keressük az újabb fejlesztéseket és innovatív megoldásokat, melyeket átadhatunk ügyfeleinknek is. A folyamatos tanulás és fejlődés mellett újabb és újabb nemzetközi partnerkapcsolatokat is kialakítunk, így modern és fenntartható megoldásokkal tudjuk segíteni a gazdákat

Partnereink

  • az osztrák Saatbau Linz nemesítőház
  • Lidea-Seeds, piacvezető vetőmag forgalmazó széleskörű és megbízható fajtaválasztékkal
  • az ír MagGrow mágneses permetezés technológia gyártócég
  • a német Lehner 12 V-os aprómagszóró és pneumatikus vetőgép gyártó
  • a Veris talajszkennert gyártó holland Vantage-Agrometius cég, melynek 2020 óta hivatalos magyarországi képviselők vagyunk

valamint 2022-től a Kelly Tillage láncos tárcsa rendszerek hazai képviselői is vagyunk.

Amiben mások vagyunk

Icon

Családi vállalkozás vagyunk

Ügyfeleinkkel épp úgy törődünk, mint egymással, hisz küldetésünk nem csupán a termények eladása, hanem a hosszú távú, fenntartható siker elérése.
Icon

Ügyfeleinkkel személyesen tartjuk a kapcsolatot

Leveleid és hívásaid nem egy névtelen ügyfélszolgálatos fogja kezelni, hanem mi, a Kabagro dolgozói.
Icon

Odafigyelünk a munkádra

A mi célunk ugyanaz, mint a tied: a minél magasabb, jó minőségű hozam a termőföld védelme mellett. Ehhez minden támogatást igyekszünk megadni a számodra.

Ízig-vérig családi vállalkozás

Kiss Beatrix

ügyvezető

MBA okleveles közgazdász vagyok, és vállalkozásunkban a pénzügyi és adminisztratív feladatokat látom el. 20 évnyi tapasztalatom van pályázatírás és -megvalósítás, valamint pénzügyi tervezés, cégvezetés területén.

Kiss Attila

Tulajdonos

NAK regisztrált precíziós gazdálkodási szakember vagyok közel 30 éves szakmai tapasztalattal a termesztés és kereskedelem területén. Modern gondolkodás jellemez, nyitott vagyok az újdonságokra és fejlesztésekre. Célom, hogy a gazdák problémáira a legjobb megoldást találjuk meg.

Tekintsd meg aktuális katalógusunkat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajnálatkérés